Lidl Κύπρου: Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ Login Bookmarks

Γνώρισε το #teamLidl

Test Dimitra

Θέλεις να γίνεις μέλος του #teamLidl;

Πάνω από 700 άνθρωποι και 20 καταστήματα σε όλη την Κύπρο. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας.(Και) μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας.

Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Lidl Κύπρου - Καταστήματα
Lidl Κύπρου - Κεντρικά γραφεία
Lidl Κύπρου - Αποθήκη Logitsics Center

Στα 20 καταστήματα μας σε όλη την Κύπρο

Μπες στο #teamLidl: έλα στο σημείο όπου ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή με τον πελάτη. Με σεβασμό, εκτίμηση και ομαδικότητα, δουλεύουμε μαζί για έναν κοινό σκοπό και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Εκτός από φιλικούς συναδέλφους, θα βρεις δυνατότητες ευέλικτης εργασίας σε πλήρη ή μερική απασχόληση. Γίνε ο δικός μας ήρωας! Θα έχεις το καλύτερο πακέτο παροχών στο λιανικό εμπόριο.

Στα γραφεία μας στη Λάρνακα

Ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας που σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος και να ξεπερνάς τον εαυτό σου κάθε μέρα. Και το αναγνωρίζουμε. Και το κάνουμε με πρόγραμμα. Και σου δίνουμε όλα τα εφόδια για να εξελιχθείς. Αυτά προσφέρουμε στους 650 εργαζομένους μας. Και μας το αναγνωρίζουν. Γι’ αυτό και βραβευόμαστε. ? 3η συνεχόμενη χρονιά Κορυφαίος Εργοδότης Κάνε #join στο success story της Lidl Cyprus και γίνε κι εσύ μέλος του #teamLidl.

Στο Logistics Center μας

Η ραχοκοκαλιά της #LidlCyprus. Είναι οι άνθρωποι που εργάζονται στις αποθήκες μας. Γίνε κι εσύ η άμεση υποστήριξη που χρειαζόμαστε όλοι μας στα καταστήματα. Θα δεις ότι εξελίσσουμε συνεχώς τις διαδικασίες ταξινόμησης, μεταφοράς και ανακύκλωσης ξεπερνώντας τον εαυτό μας κάθε μέρα. Ώστε κάθε ένα από προϊόντα μας να φτάνει στον σωστό χρόνο στο σωστό ράφι σε όποια γωνιά της Κύπρου βρισκόμαστε!

Κορυφαίος Εργοδότης για 7η συνεχόμενη χρονιά!

Join #teamLidl

Ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα; Γίνε μέρος του success story μας, μιας μεγάλης ομάδας που δε σταματά ποτέ να εξελίσσεται.

Οι θέσεις εργασίας μας