Lidl Κύπρου: Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ Login Bookmarks

Τα κεντρικά μας γραφεία

New Lidl Κύπρου Τα κεντρικά μας γραφεία

Τα γραφεία μας στη Λάρνακα

Ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας που σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος και να ξεπερνάς τον εαυτό σου κάθε μέρα. Και το αναγνωρίζουμε. Και το κάνουμε με πρόγραμμα. Και σου δίνουμε όλα τα εφόδια για να εξελιχθείς. Αυτά προσφέρουμε στους πάνω από 670 εργαζομένους μας. Και μας το αναγνωρίζουν. Γι’ αυτό και βραβευόμαστε.
- 6η συνεχόμενη χρονιά Κορυφαίος Εργοδότης

Κάνε #join στο success story της Lidl Κύπρου και γίνε κι εσύ μέλος του #teamLidl.

Lidl Κύπρου - Κεντρικά Γραφεία Λάρνακα

Οι θέσεις εργασίας μας

Recruiter: Η ομάδα μας φτιάχνεται μέρα με τη μέρα χάρη σε σένα. Και όχι μόνο. Εκτός από τα επόμενα μέλη της, φροντίζεις να επικοινωνείς τις αξίες μας όπου κι αν βρεθείς!
Training Manager: Η εκπαίδευση είναι το μεσαίο σου όνομα! Γι’ αυτό και φροντίζεις ώστε τα μέλη της ομαδας να μη χάνουν την ευκαιρία να γίνονται δυνατότερα και ακόμα πιο καταρτισμένα.
Υπάλληλος γραφείου προσωπικού: Η ομάδα μας φτιάχνεται μέρα με τη μέρα χάρη σε σένα. Και όχι μόνο. Εκτός από τα επόμενα μέλη της, φροντίζεις να επικοινωνείς τις αξίες μας όπου κι αν βρεθείς!
Υπάλληλος Διαχείρισης Εμπορευμάτων: Παραγγελίες εμπορευμάτων: Είσαι το πρόσωπο κλειδί! Από την αποστολή τους μέχρι την τελική αξιολόγηση των εμπορευμάτων. Ακριβώς, όλη η διαδικασία περνάει από τα χέρια σου.

 

Lidl Κύπρου - Κεντρικά Γραφεία Λάρνακα

Υπάλληλος Ελέγχου Παραγγελιών: Παραγγελίες εμπορευμάτων: Είσαι το πρόσωπο κλειδί! Από τις λεπτομέρειες των παραγγελιών μέχρι την αξιολόγηση των εμπορευμάτων. Ακριβώς, όλη η διαδικασία περνάει από τα χέρια σου.
Υπάλληλος Επιχειρησιακής Διαχείρισης:Τα οικονομικά είναι η δεύτερη φύση σου. Παραστατικά, αναφορές, ταμείο: οι αγαπημένες σου λέξεις. Το Διοικητικό τμήμα βασίζεσαι σε σένα.
Υπεύθυνος Υποστήριξης της ομάδας:Ξέρουμε ότι είναι μεγάλη ευθύνη αλλά ναι, είσαι το άτομο που φροντίζει η ομάδα να είναι χαρούμενη. Η πρόκληση εδώ είναι από άλλη πίστα: έχουμε κερδίσει βραβεία γι’ αυτό!
Γραμματεία: Το πρόσωπο που συνδέει γραφεία και καταστήματα, που φροντίζει να μη μας λείπει ούτε στυλό, να έχουμε εγκαίρως τα εισιτήρια μας για επαγγελματικά ταξίδια, τσεκάρει όλες τις λεπτομέρειες σε εταιρικές εκδηλώσεις.

Join #teamLidl

Ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα; Γίνε μέρος του success story μας, μιας μεγάλης ομάδας που δε σταματά ποτέ να εξελίσσεται.

Οι θέσεις εργασίας μας